Designmagasin
Designmagasin
Tørking Av Frukt

Fruit Bites

Tørking Av Frukt Hva er bedre enn en næringsrik skyldfri snack for barna dine? Fruit Bites emballasjedesign er designet for å oppmuntre barna til å endre snacksvanene sine og velge å spise naturlig tørket frukt i stedet for søppel snacks. Målet er å gi alle foreldre muligheten til å endre sitt / hennes barns snacksmønster. Utfordringen er å designe karakterer som gjenspeiler fruktfordeler som barn lett kan forstå og forholde seg til som noe kult og sunt. Mango spiller en viktig rolle i hudens helse. Banana hjelper deg med å opprettholde normalt syn. Apple er bra for hukommelsen og konsentrasjonen.

Prosjektnavn : Fruit Bites, Designernes navn : Nour Shourbagy, Kundens navn : Fruit Bites.

Fruit Bites Tørking Av Frukt

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.