Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

Yango Poly Kuliang Hill

Salgssenter Denne designen tar sikte på å utforske hvordan man får en fornøyd opplevelse av det idylliske forstedene, som får folk til å forfølge et godt liv og føre folket til å bevege seg mot den orientalske poetiske boligen. Designeren bruker en moderne og enkel designferdighet med naturlige og enkle materialer. Med fokus på ånden og forsømmelse av formen, blander designen elementene i landskapet Zen og tekultur, fiskernes elskede følelser, oljepapirparaply. Gjennom detaljhåndteringen balanserer den funksjonen og estetikken og gjør levende til kunstnerisk.

Prosjektnavn : Yango Poly Kuliang Hill, Designernes navn : HCD IMPRESS, Kundens navn : Yango.

Yango Poly Kuliang Hill Salgssenter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.