Designmagasin
Designmagasin
Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.

Prosjektnavn : Termalija Family Wellness, Designernes navn : Enota, Kundens navn : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Svømmebassenger

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.