Designmagasin
Designmagasin
Svømmebassenger

Termalija Family Wellness

Svømmebassenger Termalija Family Wellness er den siste i rekken av prosjekter som Enota har bygget på Terme Olimia de siste femten årene og avslutter den komplette transformasjonen av spa-komplekset. Fra en avstand er formen, fargen og skalaen til den nye gruppert strukturen av tetraedriske volumer en fortsettelse av klyngen til de omkringliggende bygårdene, som visuelt strekker seg inn i hjertet av komplekset. Det nye taket fungerer som en stor sommerskygge og bruker ikke noe av det dyrebare uterommet.

Prosjektnavn : Termalija Family Wellness, Designernes navn : ENOTA, Kundens navn : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Svømmebassenger

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.