Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjonsdesign

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallasjonsdesign En installasjonsdesign av Japanese Dance. Japanere har samlet på seg farger fra gamle tider for å uttrykke hellige ting. Også å ha sammen papiret med firkantede silhuetter har blitt brukt som en ting som representerer hellig dybde. Nakamura Kazunobu tegnet et rom som forandrer atmosfæren ved å skifte til forskjellige farger med så firkantet "hoper seg opp" som motiv. Paneler som flyr i luften sentrert mot danserne dekker himmelen over scenerommet og skildrer utseendet til lys som passerer gjennom rommet som ikke kan sees uten panelene.

Prosjektnavn : Kasane no Irome - Piling up Colors, Designernes navn : Nakamura Kazunobu, Kundens navn : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Kunstinstallasjonsdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.