Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjonsdesign

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallasjonsdesign En installasjonsdesign av Japanese Dance. Japanere har samlet på seg farger fra gamle tider for å uttrykke hellige ting. Også å ha sammen papiret med firkantede silhuetter har blitt brukt som en ting som representerer hellig dybde. Nakamura Kazunobu tegnet et rom som forandrer atmosfæren ved å skifte til forskjellige farger med så firkantet "hoper seg opp" som motiv. Paneler som flyr i luften sentrert mot danserne dekker himmelen over scenerommet og skildrer utseendet til lys som passerer gjennom rommet som ikke kan sees uten panelene.

Prosjektnavn : Kasane no Irome - Piling up Colors, Designernes navn : Nakamura Kazunobu, Kundens navn : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Kunstinstallasjonsdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.