Designmagasin
Designmagasin
Te Warehouse

Redo

Te Warehouse Konseptet med prosjektet bryter enkeltfunksjonen til tradisjonelt lager og skaper en ny scene i tråd med livsstilen gjennom blandet områdemodus. Ved å legge inn et atferdsbilde av moderne byliv (biblioteker, gallerier, utstillingshaller, te- og drikkesmakingssentre), gjør det et enkelt mikroområde til et "åpent urbant område" i "større" skala. Prosjektet prøver å kombinere private invitasjoner og offentlige institusjoners makroestetiske opplevelse.

Prosjektnavn : Redo, Designernes navn : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Kundens navn : SIGNdeSIGN.

Redo Te Warehouse

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.