Designmagasin
Designmagasin
Te Warehouse

Redo

Te Warehouse Konseptet med prosjektet bryter enkeltfunksjonen til tradisjonelt lager og skaper en ny scene i tråd med livsstilen gjennom blandet områdemodus. Ved å legge inn et atferdsbilde av moderne byliv (biblioteker, gallerier, utstillingshaller, te- og drikkesmakingssentre), gjør det et enkelt mikroområde til et "åpent urbant område" i "større" skala. Prosjektet prøver å kombinere private invitasjoner og offentlige institusjoners makroestetiske opplevelse.

Prosjektnavn : Redo, Designernes navn : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Kundens navn : SIGNdeSIGN.

Redo Te Warehouse

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.