Designmagasin
Designmagasin
Sosiale Medier Digitale Oppskrifter

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosiale Medier Digitale Oppskrifter Unilever Food Solutions fikk beboer Chef Heidi Heckmann (regional kundekokk, Cape Town) i oppdrag å lage 11 unike krydderblandingsoppskrifter ved hjelp av Robertsons krydderprogram. Som en del av kampanjen vår reise, din oppdagelse var ideen å lage unike bilder og design ved å bruke disse ingrediensene til en morsom Facebook-kampanje. Hver uke ble Chef Heidi unike krydderblandinger lagt ut som medierike Facebook-lerretsinnlegg. Hver av disse oppskriftene er også tilgjengelig for nedlasting av iPad på nettstedet UFS.com.

Prosjektnavn : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Designernes navn : Lize-Marie Swan, Kundens navn : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Sosiale Medier Digitale Oppskrifter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.