Designmagasin
Designmagasin
Rispakke

Songhua River

Rispakke Songhua River Rice, er et high-end risprodukt under SOURCEAGE Food Group. Når den tradisjonelle kinesiske festivalen - vårfestivalen nærmer seg, designer de gjennom et vakkert pakket risprodukt som gaver til kunder av vårfestgavene, så den generelle designen trenger å gjenspeile den festlige atmosfæren til vårfestivalen, og fremheve de tradisjonelle kinesiske kulturelle elementene. og lykkebringende god mening.

Prosjektnavn : Songhua River, Designernes navn : 33 and Branding, Kundens navn : SOURCEAGE.

Songhua River Rispakke

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.