Designmagasin
Designmagasin
Barneklubb

Meland

Barneklubb Hele prosjektet har fullført det utmerkede uttrykket av temaet foreldre-barn innendørs lekeplass, og viser en høy grad av fullstendighet og konsistens i effektiviteten og romfortellingen. Den subtile linjedesignen forbinder forskjellige funksjonelle områder og innser rasjonaliteten til besøkende. Fortellingen om rommet, på sin side, forbinder forskjellige rom gjennom et komplett plott og fører forbrukerne til å oppleve den fantastiske reisen med samspill mellom foreldre og barn.

Prosjektnavn : Meland, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Meland Barneklubb

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.