Designmagasin
Designmagasin
Svømmeklubb

Loong

Svømmeklubb Kombinasjonen av serviceorientert virksomhet med nye forretningsformer er en trend. Designeren integrerer eksperimentelt de subsidiære funksjonene til prosjektet med hovedvirksomheten, optimaliserer hovedfunksjonene i foreldre-barn-idrettsopplæring og bygger prosjektet til et omfattende rom for svømming og sportsopplæring, og integrerer underholdning og fritid.

Prosjektnavn : Loong, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Loong Svømmeklubb

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.