Designmagasin
Designmagasin
Hotellet

Shanghai Xijiao

Hotellet Dette prosjektet er en ombygd villa med fem etasjer i forstedene til Shanghai, dekker omtrent 1 000 kvm. Innredningen knytter et livlig nytt kinesisk preg fra taket til steinlayouten på gulvet. Taket er dekorert med sort maleri og grå rustfritt stålplate, som lar det skjulte lyset passere gjennom hullene. Materialer som trefinér, rustfritt stål og maleri som indikerer ny kinesisk følelse blir blandet sammen for å skape et nytt kinesisk stemningsrom. Alt i alt har design som mål å bringe folk nærmere Shanghai, og i hovedsak, nærmere seg selv.

Prosjektnavn : Shanghai Xijiao, Designernes navn : Yuefeng ZHOU, Kundens navn : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Shanghai Xijiao Hotellet

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.