Designmagasin
Designmagasin
Merkevaredesign

EXP Brasil

Merkevaredesign Designet for merkevaren EXP Brasil kommer fra selskapets prinsipper om enhet og partnerskap. Å tilpasse blandingen mellom teknologi og design i prosjektene sine som i kontorlivet. Et typografielement representerer foreningen og styrken til dette selskapet. Bokstaven X design er solid og integrert, men veldig lett og teknologisk. Merket representerer studiolivet, med elementer i bokstavene, både på det positive og negative rommet som forener mennesker og design, individuelt og kollektivt, enkelt med teknologisk, lett og robust, profesjonelt og personlig.

Prosjektnavn : EXP Brasil, Designernes navn : Mateus Matos Montenegro, Kundens navn : EXP Brasil.

EXP Brasil Merkevaredesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.