Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Bygning

Amadai Center

Multifunksjonell Bygning Fødselen blomstrer og paradokset med råhet / eleganse oppfattet av det fjellrike regionale landskapet ligger i hjertet av designkonseptet. Ved fødsel vises hodet først, så ved å begrave halvparten av bygningen ser det ut til at den andre halvdelen går ut av bakken. Det konseptuelle paradokset vises i bygningens enorme former utenfra den grønne konteksten, som blomstret fra innsiden gjennom sine infiltrerte åpne områder. Synlighet fra by til sted og ellers bærekraft, kontekstuell design, lokal arv og forbedring av økologiske og sosiale aspekter ved prosjektet foregår i design

Prosjektnavn : Amadai Center, Designernes navn : Notash Ghajar Dadjoo, Kundens navn : NDAStudio.

Amadai Center Multifunksjonell Bygning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.