Designmagasin
Designmagasin
Villa

Identity

Villa Identity Villa ligger på en liten tomt med mange begrensninger, det er et eksperiment for moderne utvidelser, for å uttrykke ånden og egenskapene til den gamle bygningen med moderne språk. Konseptet er å skille sterkt og åpenbart, men likevel koble utvidelsen fra den eksisterende strukturen. Ufullkommenhet av håndverk og måten mennesker sirkulerer og samhandler med det gamle huset på, bør gjengis i det nye tilskuddet, og svare på moderne livsstilsbehov. Den resulterende villaen har identiteten til fortiden med moderne språk. Den har nye tilnærminger og forskjellige perspektiver for utvidelser.

Prosjektnavn : Identity, Designernes navn : Tarek Ibrahim, Kundens navn : Paseo Architecture.

Identity Villa

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.