Designmagasin
Designmagasin
Bord

Chiglia

Bord Chiglia er et skulpturelt bord som har en båt, men de representerer også hjertet i hele prosjektet. Konseptet har blitt studert i kraft av en modulær utvikling med utgangspunkt i den grunnleggende modellen som er foreslått her. Lineariteten til svalehalestrålen kombinert med ryggvirvelens mulighet til å gli fritt langs den, garanterer bordets stabilitet, lar den utvikle seg i lengde. Disse funksjonene gjør det enkelt å tilpasse til destinasjonsmiljøet. Det vil være nok å øke antall ryggvirvler og lengden på bjelken for å oppnå de ønskede dimensjonene.

Prosjektnavn : Chiglia, Designernes navn : Giuliano Ricciardi, Kundens navn : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.