Designmagasin
Designmagasin
Logo

Saj

Logo Saj er et gammelt arabisk navn som betyr treverk som brukes i skipsbygging. Konseptet utforsker symbolikken og historien og deres tilknytning til den kulturelle relevansen. Saj investeringslogo skildrer de fire banebrytende komponentene gjennom kompass, tre, bølger og skinnende ikoner. Skip har spilt en stor rolle i Omans evne til å seile til den østlige og vestlige halvkule og holde kontakten med sivilisasjonene i den eldgamle verden. De rene, harde og kantete linjene på 'A' -ikonet og linjene kompletterer skrifttypevalget.

Prosjektnavn : Saj, Designernes navn : Shadi Al Hroub, Kundens navn : Gate 10.

Saj Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.