Designmagasin
Designmagasin
Merkevareidentitet

Gate 10

Merkevareidentitet Hvert selskap har en historie som gjør dem unike, og den historien bør artikuleres på en tydelig og intelligent måte. Den verdifulle kompetansen og følelsen av teknisk integrasjon vil hjelpe deg med å konstruere et kraftig budskap som tydelig illustrerer bedriftsfilosofi og konseptuelt landskap. Dette kravet om innovasjon og kreativitet bør møtes med håp om at folk vil tenke seg om i nye løsninger på egen hånd, men med vekt på å lære taktiske verktøy og kreative prosesser.

Prosjektnavn : Gate 10, Designernes navn : Shadi Al Hroub, Kundens navn : Gate 10.

Gate 10 Merkevareidentitet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.