Designmagasin
Designmagasin
Cognac Glass

30s

Cognac Glass Verket var designet for å drikke konjakk. Det er frittblåst i et glassstudio. Dette gjør hvert glassstykke individuelt. Glass er enkelt å ta tak i og ser interessant ut fra alle vinkler. Formen på glasset reflekterer lys fra forskjellige vinkler og gir ekstra glede av å drikke. På grunn av den flate formen på koppen, kan du plassere glasset på bordet når du ønsker å hvile på en av sidene. Navnet og ideen til verket feirer aldring av kunstneren. Designet gjenspeiler nyansene av aldring og påkaller tradisjonen med at aldring av konjakk forbedres i kvalitet.

Prosjektnavn : 30s , Designernes navn : Saara Korppi, Kundens navn : Saara Korppi.

30s  Cognac Glass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.