Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign Til Boliger

Urban Twilight

Interiørdesign Til Boliger Plassen er full av designrikdom, med tanke på materialene og detaljene som er brukt i prosjektet. Planen for denne leiligheten er slank Z-form, som kjennetegner plassen, men også er en utfordring for å gi en bred og sjenerøs romlig følelse for leietakere. Designeren ga ingen vegger for å kutte kontinuiteten i det åpne rommet. Ved denne operasjonen mottar interiøret naturens sollys, som lyser opp rommet for å skape stemning og gjør rommet behagelig og bredt. Håndverket beskriver også plassen med fine innslag. Metallet og naturmaterialene former designkomposisjonen.

Prosjektnavn : Urban Twilight, Designernes navn : LiChun Chang, Kundens navn : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Interiørdesign Til Boliger

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.