Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign Til Boliger

Urban Twilight

Interiørdesign Til Boliger Plassen er full av designrikdom, med tanke på materialene og detaljene som er brukt i prosjektet. Planen for denne leiligheten er slank Z-form, som kjennetegner plassen, men også er en utfordring for å gi en bred og sjenerøs romlig følelse for leietakere. Designeren ga ingen vegger for å kutte kontinuiteten i det åpne rommet. Ved denne operasjonen mottar interiøret naturens sollys, som lyser opp rommet for å skape stemning og gjør rommet behagelig og bredt. Håndverket beskriver også plassen med fine innslag. Metallet og naturmaterialene former designkomposisjonen.

Prosjektnavn : Urban Twilight, Designernes navn : LiChun Chang, Kundens navn : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Interiørdesign Til Boliger

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.