Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

Promise Ring

Emballasje Tilskudd av posetype henges i mange tilfeller på kroker når de vises på skjermen. Her plasserte de et 3D-ringmotiv øverst på pakken for å få det til å se ut som om både tilleggspakken og ringen er hengt på kroken for å skape et imponerende, premium utseende. Akkurat som ringen i Vertex Supplements-pakkeutformingen kalles en Promise Ring, lover de at tilskuddene vil hjelpe til med å transformere strømmen du til fremtidens ideelle du og uttrykker dermed Vertex løfte om kvalitet og bedriftens visjon til forbrukerne.

Prosjektnavn : Promise Ring, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

Promise Ring Emballasje

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.