Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelt Anheng

Blue Daisy

Multifunksjonelt Anheng Daisy er sammensatte blomster med to blomster kombinert i en, en indre seksjon og en ytre kronbladdel. Det symboliserer sammenvevingen av to som representerer ekte kjærlighet eller den ultimate båndet. Designet smelter sammen i det unike med tusenfrydblomsten, slik at brukeren kan bruke Blue Daisy på flere måter. Valget av blå safirer for kronbladene er å understreke inspirasjon til håp, lyst og kjærlighet. Gule safirer valgt for det sentrale blomsterbladet oppsluker brukeren til å føle en følelse av glede og stolthet og gir brukeren fullstendig ro og tillit til å vise sin eleganse.

Prosjektnavn : Blue Daisy, Designernes navn : Teong Yan Ni, Kundens navn : IVY TEONG.

Blue Daisy Multifunksjonelt Anheng

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.