Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Ring

Blue Daisy

Multifunksjonell Ring Daisy er sammensatte blomster med to blomster kombinert i en, en indre seksjon og en ytre kronbladdel. Det symboliserer sammenvevingen av to som representerer ekte kjærlighet eller den ultimate båndet. Designet smelter sammen i det unike med tusenfrydblomsten, slik at brukeren kan bruke Blue Daisy på flere måter. Valget av blå safirer for kronbladene er å understreke inspirasjon til håp, lyst og kjærlighet. Gule safirer valgt for det sentrale blomsterbladet oppsluker brukeren til å føle en følelse av glede og stolthet og gir brukeren fullstendig ro og tillit til å vise sin eleganse.

Prosjektnavn : Blue Daisy, Designernes navn : Teong Yan Ni, Kundens navn : IVY TEONG.

Blue Daisy Multifunksjonell Ring

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.