Designmagasin
Designmagasin
Leiligheten

Nishisando Terrace

Leiligheten Dette sameiet består av 4 hus med tre etasjer i lavere volum og står på stedet nær sentrum. Sedergitteret rundt bygningen beskytter personvernet og unngår forringelse av bygningskroppen på grunn av direkte sollys. Selv med den enkle kvadratiske planen, spiral 3D-konstruksjon laget ved å koble til forskjellige nivåer i privat hage, fører hvert rom og trapp til å mate volumet på denne bygningen maksimalt. Endring av fasade av sedertrebrett og kontrollerte proporsjoner kan la denne bygningen fortsette å være organisk og blande seg med øyeblikkelige endringer i byen.

Prosjektnavn : Nishisando Terrace, Designernes navn : Motoki Ishikawa, Kundens navn : MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC..

Nishisando Terrace Leiligheten

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.