Designmagasin
Designmagasin
Belysning Og Lydanlegg

Luminous

Belysning Og Lydanlegg Lysende designet for å tilby ergonomisk belysningsløsning og surroundlydsystem i et enkelt produkt. Den har som mål å skape følelser som brukerne ønsker å føle og utnyttet en kombinasjon av lyd og lys for å oppnå dette målet. Lydsystemet utviklet på grunnlag av lydrefleksjon og simulerer 3D-surroundlyd i rommet uten behov for kabling og installasjon av flere høyttalere rundt om i stedet. Som pendellys skaper Luminous direkte og indirekte belysning. Dette belysningssystemet gir et mykt, ensartet og lite kontrastlys som forhindrer blending og synsproblemer.

Prosjektnavn : Luminous, Designernes navn : Mohammad Hossein Namayandegi, Kundens navn : M. Namayandegi.

Luminous Belysning Og Lydanlegg

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.