Designmagasin
Designmagasin
Bokdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bokdesign Josef Kudelka, en verdenskjent fotograf, har holdt sine fotoutstillinger i mange land rundt om i verden. Etter en lang ventetid ble endelig en Kudelka-sigøynertemautstilling holdt i Korea, og hans fotobok ble laget. Siden det var den første utstillingen i Korea, var det en forespørsel fra forfatteren om at han ønsket å lage en bok slik at han kunne føle Korea. Hangeul og Hanok er koreanske bokstaver og arkitektur som representerer Korea. Tekst refererer til sinnet og arkitektur betyr formen. Inspirert av disse to elementene, ønsket å utforme en måte å uttrykke Koreas egenskaper.

Prosjektnavn : Josef Koudelka Gypsies, Designernes navn : Sunghoon Kim, Kundens navn : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Bokdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.