Designmagasin
Designmagasin
Hotellrenovering

Renovated Fisherman's House

Hotellrenovering SIXX-hotellet ligger i Houhai-landsbyen i Haitang-bukten i Sanya. Den sørlige havet i Kina ligger 10 meter unna hotellet, og Houhai er kjent som paradiset for surferen i Kina. Arkitekten forvandlet den opprinnelige tre etasjes bygningen, som serveres for en lokal fiskerfamilie i årevis, til et feriested med surfetema, ved å forsterke den gamle strukturen og pusse opp plassen inne.

Prosjektnavn : Renovated Fisherman's House, Designernes navn : Li Mi, Kundens navn : MODULO Architects (Shanghai).

Renovated Fisherman's House Hotellrenovering

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.