Designmagasin
Designmagasin
Hotell

Hua Yi

Hotell Den kinesiske tradisjonelle kulturen vil bli tolket på nytt, slik at besøkende kan føle de elegante og abstrakte endringene i årstidene. Skille mellom kombinasjonen av bråkete og stille, åpne og private, den grasiøse planleggingen av et stille rom, introvert ekstravagant skjermkvalitet fra subtile.it er tydelig at stilen er forskjellig fra de lokale hotellene, og temaet for byens forretningshotell er særegent.

Prosjektnavn : Hua Yi, Designernes navn : Lichen Ding, Kundens navn : Hua Yi Hotel.

Hua Yi Hotell

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.