Designmagasin
Designmagasin
Smykkesamling

Merging Galaxies

Smykkesamling Merging Galaxies smykkekolleksjon av Olga Yatskaer er basert på tre hovedelementer, hvorav to er laget i to forskjellige størrelser, og representerer galakser, planetsystemer og planeter. Brikkene finnes i gull / lapis lazuli, gull / jade, sølv / onyx og sølv / lapis lazuli. Hvert element har en nettverksformet design på baksiden, som representerer gravitasjonskrefter. På denne måten forvandler brikkene seg kontinuerlig mens de er slitt, når elementene snur seg. Dessuten skapes optiske illusjoner gjennom fine graveringer, som om små edelstener ble satt.

Prosjektnavn : Merging Galaxies, Designernes navn : Olga Yatskaer, Kundens navn : Queensberg.

Merging Galaxies Smykkesamling

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.