Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

La Boca Centro

Restaurant La Boca Centro er en tre år begrenset Bar and Food-hall, som har som mål å dyrke kulturell utveksling under temaet spansk og japansk mat. Når du besøker det travle Barcelona, har et vakkert tilskudd av byen og samspill med muntre, sjenerøse hjerte mennesker i Catalonia inspirert designene våre. I stedet for å insistere på fullstendig reproduksjon, fokuserte vi på å lokalisere delvis for å fange originaliteten.

Prosjektnavn : La Boca Centro, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : La Boca Centro.

La Boca Centro Restaurant

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.