Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Boko and Deko

Bolighus Det er huset som lar beboerne søke etter sine egne oppholdssteder, som samsvarer med følelsene deres, i stedet for å stille til stedet i vanlige hus som er forhåndsbestemt av møbler. Gulv i forskjellige høyder er installert i lange tunnelformede rom i nord og sør og koblet sammen på flere måter, har realisert et rikt indre rom. Som et resultat vil det generere forskjellige atmosfæriske endringer. Denne innovative designen er verdig å bli høyt verdsatt ved å respektere at de vurderer komforten hjemme mens de presenterer nye problemer for konvensjonell livsstil.

Prosjektnavn : Boko and Deko, Designernes navn : Mitsuharu Kojima, Kundens navn : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Bolighus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.