Designmagasin
Designmagasin
Robot Of Assistance

Spoutnic

Robot Of Assistance Spoutnic er en støtterobot designet for å utdanne høner til å legge seg i reirkassene sine. Hønene reiser seg og kommer tilbake til reiret. Normalt må oppdretteren gå rundt i alle bygningene sine hver time eller til og med en halvtime på toppen av leggingen, for å forhindre at hønene legger eggene sine på bakken. Den lille autonome Spoutnic-roboten passerer lett under forsyningskjedene og kan sirkulere i hele bygningen. Batteriet holder dagen og lader om en natt. Det frigjør oppdrettere fra en kjedelig og lang oppgave, noe som gir et bedre utbytte og begrenser antallet nedlagte egg.

Prosjektnavn : Spoutnic, Designernes navn : Frédéric Clermont, Kundens navn : Tibot Technologies.

Spoutnic Robot Of Assistance

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.