Designmagasin
Designmagasin
Pendellampe

Diva

Pendellampe Designeren av dette anhenget var inspirert av moderne statuer, naturfenomener og moderne arkitektur. Formen på lampen er definert av de anodiserte aluminiumspolene som er nøyaktig anordnet i en 3D-trykt ring, og skaper den perfekte balansen. Den hvite glassskyggen i midten harmonerer med stolpene og gir dets sofistikerte utseende.

Prosjektnavn : Diva, Designernes navn : Daniel Mato, Kundens navn : Loomiosa Ltd..

Diva Pendellampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.