Designmagasin
Designmagasin
Kokebok

12 Months

Kokebok Sofabordet ungarske kokeboken 12 måneder, av debuterende forfatter Eva Bezzegh, ble lansert i november 2017 av Artbeet Publishing. Det er en unik pittoresk kunstnerisk tittel som presenterer sesongens salater med smak på flere kjøkken fra hele verden i en månedlig tilnærming. Kapitlene følger årstidens forandringer på tallerkenene våre og i naturen gjennom et helt år i 360 sider som innhenter sesongoppskrifter og tilsvarende mat, lokale landskap og livsportretter. I tillegg til å være en ikke-tematisk samling oppskrifter, lover den en varig kunstnerisk bokopplevelse.

Prosjektnavn : 12 Months, Designernes navn : Eva Bezzegh, Kundens navn : Artbeet.

12 Months Kokebok

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.