Designmagasin
Designmagasin
Kokebok

12 Months

Kokebok Sofabordet ungarske kokeboken 12 måneder, av debuterende forfatter Eva Bezzegh, ble lansert i november 2017 av Artbeet Publishing. Det er en unik pittoresk kunstnerisk tittel som presenterer sesongens salater med smak på flere kjøkken fra hele verden i en månedlig tilnærming. Kapitlene følger årstidens forandringer på tallerkenene våre og i naturen gjennom et helt år i 360 sider som innhenter sesongoppskrifter og tilsvarende mat, lokale landskap og livsportretter. I tillegg til å være en ikke-tematisk samling oppskrifter, lover den en varig kunstnerisk bokopplevelse.

Prosjektnavn : 12 Months, Designernes navn : Eva Bezzegh, Kundens navn : Artbeet.

12 Months Kokebok

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.