Designmagasin
Designmagasin
Bilder For Magasinomslag

TimeFlies

Bilder For Magasinomslag Hovedideen var å skille seg ut fra massen av tradisjonelle klientmagasiner. Først av alt, ved hjelp av det uvanlige omslaget. Forsiden av TimeFlies-magasinet for flyselskapet Nordica har moderne estisk design, og tittelen på magasinet på forsiden av hvert nummer er håndskrevet av forfatteren av det omtvistede verket. Magasinets moderne og minimalistiske design dekker formidler uten ytterligere ord kreativitet i det nye flyselskapet, attraktivitet av estisk art og suksess for de unge estiske designerne.

Prosjektnavn : TimeFlies, Designernes navn : Sergei Didyk, Kundens navn : Nordica.

TimeFlies Bilder For Magasinomslag

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.