Designmagasin
Designmagasin
Wafer Kake Emballasje

Miyabi Monaka

Wafer Kake Emballasje Dette er en pakkedesign for wafer kake fylt med bønnesyltetøy. Pakkene er designet med tatamimotiver for å fremkalle et japansk rom. De kom også med en ermet stil pakkedesign i tillegg til pakkene. Dette gjorde det mulig å (1) vise en tradisjonell peis, et unikt trekk ved et te-rom, og (2) lage te-rom i 2-matts, 3-matts, 4,5-matts, 18-matts og forskjellige andre størrelser. Baksiden på pakkene er dekorert med andre design enn tatamimotivet, slik at de kan selges separat.

Prosjektnavn : Miyabi Monaka, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka Wafer Kake Emballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.