Designmagasin
Designmagasin
Vinetikett

Guapos

Vinetikett Designet sikter mot fusjonen mellom moderne design og nordiske tendenser innen kunst, og skildrer vinets opprinnelsesland. Hver kantsnitt representerer høyden der hver vingård vokser og en respektive farge for druesorten. Når alle flaskene er rettet inn på linje, danner de formene til landskapene i Nord-Portugal, regionen som føder denne vinen.

Prosjektnavn : Guapos, Designernes navn : César Moura, Kundens navn : Guapos Wine Project.

Guapos Vinetikett

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.