Designmagasin
Designmagasin
Salgskontor

The Curtain

Salgskontor Utformingen av dette prosjektet har en unik tilnærming til å bruke Metal Mesh som løsningen for praktisk og estetisk formål. Det gjennomskinnelige metallnettet skaper et lag med gardin som kan uskarpe grensen mellom innendørs og uterom - grårommet. Dybden på rommet som er skapt av det gjennomskinnelige gardinet skaper et rikt romlig kvalitet. Det polerte rustfrie stålmetallmetallet varierer under forskjellige værforhold og forskjellige døgnperioder. Refleksjon og gjennomskinnelighet av nettet med et elegant landskap skaper et rolig ZEN-rom i kinesisk stil.

Prosjektnavn : The Curtain, Designernes navn : Qun Wen, Kundens navn : aoe.

The Curtain Salgskontor

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.