Designmagasin
Designmagasin
Vask For Bad

Morph

Vask For Bad Morph er unik design innen baderomsmøbler. Hovedideen var å bringe den naturlige formen inn i hverdagens byliv. Servant har form av lotus når vanndråpe faller på den. Formen på servant er asymmetrisk på alle måter. Den er veldig moderne. Denne servanten er laget av polyesterharpiks og noen ekstra tilsetningsstoffer for å få en viss struktur og struktur på materialet. Dette materialet er veldig vanskelig å skade, og det er motstandsdyktig mot kjemikalier og riper.

Prosjektnavn : Morph, Designernes navn : Dimitrije Davidovic, Kundens navn : Dimitrije Davidovic.

Morph Vask For Bad

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.