Designmagasin
Designmagasin
Logo Og Vi

Cocofamilia

Logo Og Vi Cocofamilia er en eksklusiv utleieleilighet for eldre. Innenfor logoen er innebygd bygningens slagord (Sammen, fra hjertet, som familie) og budskapet (danner en bro til hjertet). Når F-bokstaven blir lest som en R og A blir lest som en O, dukker ordet Cocoro, som betyr hjerte på japansk, opp. Å se dette i forbindelse med formen til en buebro, som funnet i M, avslører meldingen "Danner en bro til hjertet".

Prosjektnavn : Cocofamilia, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

Cocofamilia Logo Og Vi

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.