Designmagasin
Designmagasin
Øreringer

Qashqai

Øreringer Designet gir sine unike egenskaper til kulturen til Qashqai-nomader i sørvest-Iran. Rammemønsteret og dusker er begge lånt fra Kilim-design, med det førstnevnte som symboliserer fruktbarhet, og sistnevnte bringer øyeblikkelig fram kvastfinisher fra tradisjonelle Qashqai-tepper. Silke dusker kommer i mange farger som passer perfekt til din hudfarge eller kjole. Designet som er avledet av kunstnerens personlige erfaring med stammen forsøker å formidle en følelse av modernitet med et snev av nomadisk livsstil.

Prosjektnavn : Qashqai, Designernes navn : Arianaz Dehghan, Kundens navn : Arianaz Design.

Qashqai Øreringer

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.