Designmagasin
Designmagasin
Bistro Restaurant

Gatto Bianco

Bistro Restaurant En leken blanding av retrohistorier i denne gatebistrroen, som inneholder diverse møbler av ikoniske stiler: Vintage Windsor loveeatseats, danske retro lenestoler, franske industristoler og loftskinnbarstoler. Bygningen består av shabby-chic mursteinsøyler langs bildevinduer, som gir rustikke vibber i solfylte omgivelser, og anheng under bølgepappet av metall støtter belysning av omgivelsene. Kattungemetallkunsten som trår på turver og løper for å gjemme seg under treet, tiltrekker seg oppmerksomhet, som gir et ekko til fargerikt treteksturert bakgrunn, levende og animert.

Prosjektnavn : Gatto Bianco, Designernes navn : Hsin Ting Weng, Kundens navn : Ris Interior Design Co., Ltd..

Gatto Bianco Bistro Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.