Designmagasin
Designmagasin
Ølemballasje

Okhota Strong

Ølemballasje Tanken bak denne redesignen er å vise produktets høye ABV via visuelt gjenkjennelig fast materiale - korrugerte metall. Korrugering av korrugerte metaller blir hovedmotivet for glassflaske, samtidig som den blir taktil og lett å holde. Grafisk mønster som ligner korrugerte metall overføres til aluminium kan kompletteres med en oppskalert diagonal merkevare-logo og modernisert bilde av en jeger som gjør nytt design mer dynamisk. Grafisk løsning for både flaske og boks er enkel og enkel å implementere. Fete farger og tykke designelementer appellerer til målgruppen og øker sokkelen.

Prosjektnavn : Okhota Strong, Designernes navn : Uniqa Creative Engineering, Kundens navn : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Ølemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.