Designmagasin
Designmagasin
Ølemballasje

Okhota Strong

Ølemballasje Tanken bak denne redesignen er å vise produktets høye ABV via visuelt gjenkjennelig fast materiale - korrugerte metall. Korrugering av korrugerte metaller blir hovedmotivet for glassflaske, samtidig som den blir taktil og lett å holde. Grafisk mønster som ligner korrugerte metall overføres til aluminium kan kompletteres med en oppskalert diagonal merkevare-logo og modernisert bilde av en jeger som gjør nytt design mer dynamisk. Grafisk løsning for både flaske og boks er enkel og enkel å implementere. Fete farger og tykke designelementer appellerer til målgruppen og øker sokkelen.

Prosjektnavn : Okhota Strong, Designernes navn : Uniqa Creative Engineering, Kundens navn : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Ølemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.