Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

George

Restaurant Konseptet med George er en servering designet sammen med kundens minner. & Quot; Det er et sted man tilfeldig kan glede seg over hverdagslige hendelser, som måltider og drikkefester, verne om den amerikanske kulturen og historien til moderne arkitektur da klienten bodde i New York. Derfor er restauranten, som en helhet, bygget i bildet av restauranten Heritage i New York, flere bygninger laget litt etter litt, og viser en følelse av historisk bakgrunn. Dette for å innlemme konseptet som er nevnt over, og vi har lyktes med å maksimere potensialet i dette bygget.

Prosjektnavn : George, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Doyle Collection.

George Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.