Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

George

Restaurant Konseptet med George er en servering designet sammen med kundens minner. & Quot; Det er et sted man tilfeldig kan glede seg over hverdagslige hendelser, som måltider og drikkefester, verne om den amerikanske kulturen og historien til moderne arkitektur da klienten bodde i New York. Derfor er restauranten, som en helhet, bygget i bildet av restauranten Heritage i New York, flere bygninger laget litt etter litt, og viser en følelse av historisk bakgrunn. Dette for å innlemme konseptet som er nevnt over, og vi har lyktes med å maksimere potensialet i dette bygget.

Prosjektnavn : George, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Doyle Collection.

George Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.