Designmagasin
Designmagasin
Stol

Stocker

Stol Stocker er en fusjon mellom en krakk og en stol. De lette stables som kan stables, er egnet for private og semi-offisielle fasiliteter. Den ekspressive formen understreker skjønnheten i lokalt tømmer. Den kompliserte strukturelle konstruksjonen og konstruksjonen gjør det mulig med en materialtykkelse på 8 mm 100 prosent heltre å skape en robust, men lett gjenstand som bare veier 2300 gram. Den kompakte konstruksjonen til Stocker gir plassbesparende lagring. Stablet på hverandre kan den enkelt lagres og på grunn av den innovative designen, kan Stocker skyves helt under et bord.

Prosjektnavn : Stocker, Designernes navn : Matthias Scherzinger, Kundens navn : FREUDWERK.

Stocker Stol

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.